воскресенье, 10 февраля 2013 г.

про зберігання продуктів харчування у школах

Радо Ладижин розпочало спвпрацю з компаню Яндекс....

Народний депутат Украни Григорй Заболотний, 22 счня, на прес-конференц розповв представникам ЗМ¶ про свою депутатську зарплату  про те, як  витрача....

Коментар до новин:

З метою проведення дано переврки прокуратурою м.Ладижина залучено спецалств з сантарно-епдемологчно служби та вддлу захисту прав споживачв Ладижинсько мсько ради. Помчник прокурора м. Ладижин,¶рина ШелховськаПроведеними переврками встановлено, що рядом дошкльних закладв м.Ладижина нехтуються вимоги законодавства щодо наявност на продукти харчування документв, як посвдчують хню яксть. Крм того, збергання продуктв здйснються з порушенням сантарно-ггнчних норм, термнв та умов збергання.Звичайно, в кожному заклад освти наявн працвники, як безпосередньо зобов'язан контролювати виконання сантарно-ггнчних норм, режиму  якост харчування дтей, проте, переврками встановлено, що завдуючими дошкльних закладв не придляться належна увага щодо здйснення контролю за органзацю харчування дтей, що безпосередньо передбачено хнми посадовими нструкцями та функцональними обов'язками.Харчування дтей-це основа хнього здоров»я, тому кожен працвник, який працю з дтьми, та вдповда за яксть хнього харчування  здйснення контролю у цй сфер, повинен пам'ятати, що його халатнсть щодо витребовування у постачальникв продуктв яксних посвдчень на продукти харчування, збергання продуктв в належному температурному та сантарно-ггнчному стан, це не лише порушення трудово дисциплни та невиконання ним свох службових обов'язкв, а й значний ризик щодо захисту життя та здоров»я дтей.За результатами проведених переврок, прокуратурою району винесено ряд документв прокурорського реагування з вимогою негайного усунення виявлених порушень та притягнення винних осб до дисциплнарно вдповдальност.В подальшому прокуратурою м.Ладижина будуть проводитись аналогчн переврки щодо органзац харчування дтей та в раз виявлення порушень будуть вживатися бльш сувор заходи прокурорського реагування.

Автор: Людмила Червонецька, Радо Ладижин. Останнм часом в Укран набули поширення факти отруння дтей, пов'язан з неналежною органзацю хнього харчування у закладах освти, в зв'язку з цим, прокуратурою м.Ладижина було проведено переврку в дошкльних закладах щодо створення в них належних умов для харчування дтей та дотримання вимог законодавства про безпечнсть  яксть харчових продуктв.

Прокуратура перевряла мськ школи. АУД¶О. ФОТО

Свж новини з Ладижина у вашому Яндекс

  » » Прокуратура перевряла мськ школи. АУД¶О. ФОТО 

Завантаження. Будь ласка, зачекайте...

Прокуратура перевряла мськ школи. АУД¶О. ФОТО » Радо Ладижин 103,9FM

Комментариев нет:

Отправить комментарий